Lecții de pragmatism politic

"Prin legea lui Sturzu, timbrul drag lui Manolescu, Vosganian și celorlalți diriguitori ai asociațiilor breslei artiștilor dispare, iar operele se vor ieftini la tarabă, în beneficiul adevăraților creatori."

InPolitics.ro

Conferință de presă pentru abrogarea legii privind timbrul cultural

Cu participarea filosofului Gabriel Liiceanu, a directorului executiv al Asociației Editorilor din România, Mihai Mitrică și a compozitorului Mihai Mărgineanu.

Agerpres

Sturzu mulțumește PSD pentru susținerea proiectului partide politice cu 3 membri

Deputatul Mihai Sturzu mulțumește Biroului Permanent Național al PSD pentru decizia de a-i susține inițiativa legislativă privind înființarea partidelor cu un minimum de trei persoane.

Agerpres - 25 februarie 2015

Șeful TSD i-a scris lui Klaus Iohannis

Deputatul PSD Mihai Sturzu, şef al TSD, i-a adresat o scrisoare deschisă preşedintelui Klaus Iohannis în care îi atrage atenţia asupra unui proiect de lege, aflat în dezbaterea Parlamentului, referitor la introducerea timbrului cultural.

România TV - 13 februarie 2015

Sturzu: "Susținem înființarea de partide cu trei membri fondatori!"

Liderul Tineretului Social-Democrat (TSD), Mihai Sturzu (foto, alături de V. Ponta), împreună cu alţi nouă deputaţi PSD au depus la Parlament o iniţiativă legislativă de modificare a Legii partidelor.

Pagina de politică - 9 decembrie 2014

Scrisoare deschisă, după alegerile din 16 noiembrie 2014

Stânga înseamnă, pentru România tânără, educată, accesul la o profesie și o viață care să-ți permită să-ți pui în valoare propriile talente și abilități. Înseamnă un sistem de educație mai bun și mai adecvat. Acces la Internet și la decizia politică.

Stirileprotv.ro - 3 decembrie 2014

Legea voluntariatului, adoptată de Camera Deputaților

Plenul Camerei Deputaților a adoptat proiectul de lege care reglementează activitatea de voluntariat in Romania, inițiat de deputatul PSD Mihai Sturzu și semnat de alți 107 parlamentari PSD, PNL, PC și UNPR.

HotNews.ro - 27 mai 2014